waterflesje bedrukken Dingen om te weten voordat u koopt

Voor Greengiving kan u dan ook uw duurzame relatiegeschenken laten bedrukken betreffende een merknaam, tekst ofwel slogan. Om daar absoluut van te zijn het het middel en opdruk goed bestaan ontvangt u altijd ons gratis en vrijblijvende digitale drukproef. Zo kunt u dan ook bemerken op welke manier dit product betreffende bedrukking er uit zal zien.

Indien u interesse heeft in het volledig Dopperpakket, dan stemmen wij uw wensen af op de mogelijkheden. Helaas is de minimale afname aangaande compleet Dopper maatwerk pakketten, vanaf 500 stuks op maat te uitvoeren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Naderhand maken we een digitaal drukvoorbeeld. Deze heb je binnen 4 uur per mail toegezonden. Na jouw akkoord hierop, krijg jouw een e-email met daarin de bevestiging betreffende jouw levertijd.

Tevens het mineraalwater komt uit ondergrondse bronnen hetgeen op een organische manier wordt gefilterd. In contrast tot uiteraard mineraalwater hoeft bronwater niet bij een bron verpakt te worden. Alsnog een verschil kan zijn dat een samenstelling met mineralen niet onophoudelijk is. Dit is wettelijk verplicht om ook de bron wegens vanzelfsprekend mineraal- mits bronwater te beschermen.

Hoe groot mag mijn opdruk erop? Standaard geeft de drukkerij aan het het 30 x 35 mm op het bekertje kan zijn, maar we kunnen ook rondom dit bekertje drukken, dat vervaardigd een opdruk ettelijke malen groter. De prijzen betreffende rond opdruk op dit DOPPER flesje bestaan op aanvraag.

Over Waterreclame Waterreclame kan zijn ons bedrijf gespecialiseerd in dit bedrukken over waterflesjes. Bent u op zoek naar een origineel promotiemiddel?

Waterflesje Deluxe Het waterflesje Deluxe bezit een strekking van 500 ml en kan zijn gevuld here met bronwater. De fles kan zijn doorschijnend en leverbaar met ons witte, zwarte, blauwe en rooie dop. Een Waterfles Deluxe is verder verkrijgbaar in een blauwe fles. 

Alle flessen worden geleverd betreffende schroefdoppen. Een etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Er is keus uit drinkwater betreffende ofwel buiten koolzuur Flesjes zijn ideaal ingeval persoonlijk dupliceert mineraalwater in bijvoorbeeld horeca of op evenementen.

Ons frisse dorstlesser, plastic flesjes betreffende bronwater betreffende uw persoonlijk logo. Een flesjes bestaan verkrijgbaar in een kleine 330ml betreffende draaidop ofwel grote 500ml betreffende sportcap en worden voorzien van een full colour label. Zo is uw strekking op de voordeligste
meest bekende
bekendste
voordelige
goedkope
de goedkoopste
de meeste voordelige
goedkopere
de goedkopere
de betere
de eerste methode naar de klanten overgebracht.

Makkelijk en vitaal! Meer begrijpen over waterflessen betreffende fruitfilter bedrukken? Bel vanwege advies tot 0318-743600 of zend een e-mail tot gerard@maxilia.nl. Of belangstelling direct ons kosteloos digitaal drukvoorbeeld aan, opdat je ons beeld hebt aangaande je ontwerp. Maak je nauwelijks zorgen: je raakt nergens aan gebonden.

DOPPER gelooft in ons wereld daar waar men zicht doelbewust kan zijn betreffende de natuur, daar waar actief het aantal plastic afval is verminderd, en waar een ieder waar ook ter wereld toegang bezit tot veilig drinkwater.

Food gerelateerde artikelen bijvoorbeeld, brood en chocolade, beschikken over vaak ons korte houdbaarheidsdatum. Voor dit plaatsen van een bestelling dient u dan ook hiermee rekening te houden.

De labels op de waterflesjes geraken all aan in full colour bedrukt. Op die manier is de exposure maximaal en de reclame-uiting gaat zeker opvallen! Daarnaast slaat niemand vlug ons flesje mineraalwater af, en wordt dit relatiegeschenk altijd gerespecteerd.

Promoboer kan zijn een betreffende een voordeligste leveranciers met witte waterflesjes. Dit is mogelijk teneinde verscheidene soorten en formaten flesjes water billijk te laten bedrukken teneinde deze aan te behoren tot de eigen keuze. Een meeste gewilde flesjes die wij verkopen zijn waterflesjes betreffende bedrukt etiket betreffende een inhoud betreffende 330ml tot 500ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *